Airconditioning

airco
Professionele installatie, zorgvuldig onderhoud en snelle reparaties voor jouw airconditioningsysteem. Vertrouw op onze expertise voor een optimaal binnenklimaat.

Onze Diensten

Kwaliteit en Service in één pakket: Airco Installatie, Herstelling en Onderhoud

Installatie

Ons team van gecertificeerde professionals zorgt voor vakkundige installatie van airconditioningssystemen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om een nieuw gebouw, een renovatie of een bedrijfsomgeving, we hebben de juiste oplossing voor jou.

Onderhoud & Herstellingen

Regulier onderhoud is essentieel om de levensduur en de efficiëntie van je airconditioningssysteem te waarborgen. Onze serviceplannen helpen om storingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je systeem altijd op zijn best presteert..

Energetische keuring

Steeds meer gebouwen hebben airconditioningsystemen die veel energie verbruiken. Om dit te beperken moeten airco's voor comfortkoeling, met een nominaal koelvermogen van meer dan 12 kW op gebouwniveau, iedere 5 jaar energetisch gekeurd worden door een erkende airco-energiedeskundige.

Meer info

Kies airconditioning voor...

Koelen & verwarmen
Een airconditioningssysteem is veel meer dan alleen een manier om uw huis tijdens de warme zomermaanden af te koelen. Moderne airco’s bieden een efficiënte oplossing voor zowel koelen als verwarmen, waardoor ze het hele jaar door nuttig zijn. In de zomer zorgen ze voor een aangename verkoeling, terwijl ze in de winter warmte kunnen leveren, wat bijdraagt aan een constant comfortabel binnenklimaat.

Een van de grootste voordelen van een airco is de verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis. Geavanceerde filtersystemen in airco’s kunnen stof, pollen, en andere allergenen uit de lucht verwijderen, wat bijzonder gunstig is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

 

Kleine ruimtes & grote gebouwen

Er zijn verschillende soorten airconditioningsystemen beschikbaar, elk ontworpen om aan specifieke behoeften en ruimtes te voldoen. Split-systemen, waarbij een deel binnen en een deel buiten het gebouw is geïnstalleerd, zijn ideaal voor individuele kamers of kleinere ruimtes. Multi-split systemen bieden een oplossing voor meerdere kamers, waarbij verschillende binnenunits op één buitenunit kunnen worden aangesloten. Voor grotere gebouwen of volledige woningen zijn er centrale airconditioningsystemen die een uniforme temperatuurregeling in het hele gebouw mogelijk maken.