Liebherr

Met onze jarenlange ervaring als service technici op het gebied van deze apparaten, kunnen we samen met u ontdekken welk toestel het beste bij u past. Bovendien kunnen we reparaties uitvoeren op het volledige assortiment van Liebherr.

Onze Diensten

Als de toonaangevende specialist in de verkoop en herstelling van Liebherr-koelkasten, vriezers en wijnkoelkasten staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in elke fase van jouw Liebherr-ervaring.

Verkoop

Ontdek ons uitgebreide assortiment Liebherr-koel- en vriesapparatuur. Of je nu een nieuwe koelkast voor jouw keuken zoekt of een professionele vriezer voor jouw bedrijf nodig hebt, we hebben de juiste oplossing voor jou. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte Liebherr-apparaat.

Herstellingen

Als jouw Liebherr-apparaat ooit problemen vertoont, vertrouw dan op onze ervaren technici voor snelle en efficiƫnte herstellingen. We begrijpen de waarde van jouw apparatuur en doen er alles aan om deze snel weer in topconditie te brengen.